Filame heeft in de afgelopen 18 maanden 10 jonge mensen aangeworven

Om haar teams te versterken en haar snelle groei te ondersteunen, heeft Filame in de afgelopen 18 maanden 10 jonge mensen aangeworven.

Onder hen heeft Filame 7 jongeren aangeworven die een technische opleiding hebben genoten om hen op te leiden in de verschillende afdelingen van het bedrijf: Operator voan stempelpersen, Operator van veermachines, Technicus voor het onderhoud van machines, Prototypers en Technici voor het ontwerpbureau. Filame past dus in een langetermijnaanpak voor de opleiding van zijn personeel, met name voor alle technische beroepen “waaraan een tekort is”.

Filame heeft ook zijn ondersteunende teams versterkt in de afdelingen kwaliteit, verkoop en boekhouding. Filame is ook nog steeds op zoek naar een technisch-commercieel projectmanager voor haar commerciële afdeling.