Filame investeerd in een nieuwe draadvonksnijmachine, de Mitsubishi MV1200R

Als onderdeel van de uitbreiding van de mogelijkheden van zijn gereedschapsafdelingen, investeert Filame in een tweede draadvonksnijmachine door de aankoop van een Mitsubishi MV1200R. Filame is al uitgerust met een Mitsubishi MV2400R.

Deze investering ondersteunt de snelle ontwikkeling van DE stempelmogelijkheden op de automatische pers en Bihler-schuifmachine van Filame, waarvoor een steeds snellere productie van de pers- of  Bihler schuifwerktuigmachines vereist is.

Inderdaad, alle automatische of manuele pers- of Bihler-schuifmachines gereedschappen die door Filame voor zijn klanten worden gebruikt, worden ontworpen, geproduceerd en onderhouden door zijn eigen Engineering en gereedschapsafdeling.

De know-how van Filame op dit gebied is goed ingeburgerd. Het is de sleutel tot de kwaliteit en leveringsprestaties van Filame voor alle onderdelen die worden gefabriceerd op zijn grote vloot van automatische of manuele persen en Bihler schuifmachines en zeker een onderscheidende factor ten opzichte van zijn concurrenten.