Filame investeert in een nieuwe Haulick Roos 125T automatische pers

Haulick Roos 125T

In het kader van de uitbreiding van zijn stansproduktiecapaciteit, met name voor de automobiel- en de bouwsector waar Filame over een uitgebreide expertise en veel vooraanstaande klanten beschikt, heeft Filame een automatische pers Haulick Roos 125 T (4 kolommen en dubbele drijfstang) met hoge snelheid en groot volume aangekocht.

Naast zijn snelheid, tot 18.000 slagen/uur, heeft deze pers ook een tafel van 1150 x 840 en een digitale stripfeeder, waardoor Filame grotere of complexere onderdelen kan maken waarvoor een groter meerstappengereedschap nodig is.

Deze pers vervolledigt het belangrijke machinepark van Filame in de sector van de automatische persen, dat persen van 10 T, 25 T, 32 T, 50 T, 63 T, 100 T, 120 T en 320 T omvat.